Google+ Followers

Thursday, March 30, 2017

LIVE 'ON AIR' DI KONTI BERNAMA RADIO









Live 'on air' untuk Slot Sidang Redaksi Bernama radio pada 23 Mac 2017 yang lepas di BERNAMA Radio 24, Wisma BERNAMA bersama DJ Natasya & Shuhada... Menanti masa untuk ke udara dengan jantung yanggg..... Allah saja tahu... Entah kenapa feel dia lain macam sikit kali ni... Kepala pulak tak henti fikir soalan apa yang DJs nak tanya nanti... Bak kata #Irish... Apa nak jadi, redah jerlah!








Soalan-soalan akak Dj berdua memang agak mencabar... Make me thinking the answers all the way even during break times... Sampai satu part tu terkedu juga nak menjawab bila depa tanya part mana dalam BG yang ada pick up line... 😱 Memang tak dak la... Belum wujud lagi zaman pick up line time tu kak since I wrote up this story about 4years ago! 😁😄

Apapun, so happening to be on air with de Djs Kak Tasha & Kak Shu dengan celoteh depa yang tak henti2, walau tak dapat tuju lagu mcm de previous one radio interview... Nanti saya belanja sikit live video waktu 'on air' di konti...








Inilah DJ yang 'on air' bersama-sama saya... Yang bertudung tu DJ Shu dan di sebelahnya berkaca mata adalah DJ Tasha... Thank you akak-akak berdua sudi meng'interview' saya... So happening dengar celoteh diorang... Double thumbs up for both of you.... 👍👍😄

Last but not lease, thank you and thank you so much to Bernama Radio for having me in live on air 'Sidang Redaksi' yesterday... Satu lagi memori indah terukir buat saya bersama BG followers & supporters.... ❤




 



#BayanganGurauan
#Interviews
#RadioBernama
#Alhamdulillah
#SegalanyamilikdandgnizinALLAH
#Sayasayangpembacasemua